joi, 2 martie 2017

Apa planetara.

Rugaciune globala pentru pace pe pamant, in fiecare luna pe data de 11, la pranz/ ora locala: 
Aceasta ceremonie lunara pentru apa planetara este continuarea cererii speciale a Dr. Masaru Emoto, de a participa la o rugaciune globala pentru pace pe pamant, in fiecare zi de 11, dupa cutremururul care a lovit Japonia la 11 martie 2011. Cu o rezonanta incredibila, peste 44,000 de oameni s-au alaturat evenimentului la doar 3 zile dupa solicitare, continuand si in prezent.

Cercetarile concretizate in teoria "memoria apei" a Dr. Emoto demonstreaza conexiunea profunda dintre apa si puterea constiintei umane: apa inregistreaza, pastreaza si transmite toata informatia-vibratia, corpul uman fiind format din molecule de apa in proportie de 99%, iar ca volum 75%.
In timpul vietii sale, Dr. Emoto si-a asumat misiunea de a educa despre importanta apei si a crezut ca aceast adevar va naste o alta energie pozitiva (HADO) in constiinta umanitatii, iar noi, oamenii, vom fi in masura sa construim o societate prin pace si armonie.


Participand la evenimentul lunar, ridicam constiinta colectiva pentru pacea mondiala. In mod colectiv, vibratia noastra creste mai puternic si mai puternic in rezonanta Iubirii si Recunostintei, ca rezonanta a inimii colective, ca putere a pacii pe pamant. Noi suntem Apa si Apa este Viata.
Sursa: http://createsend.com/t/j-DDAB95FDF26F0514, traducere si adaptare Mirela Ceaus.
**Putem face rugaciuni, meditatii, transmisii energetice asa cum am invatat sau urmand instructiunile recomandate de catre Water Peace Project, Emoto Peace Project; putem anunta cunoscutii.

Util: Apa are memorie: https://vimeo.com/37062611