Curs Huna - descriere updated

Huna este tezaur de intelepciune practica, reprezentat de meditatii, exercitii de respiratie si lucru energetic.

Secretele Huna s-au pastrat tainic in Hawaii, iar legendele amintesc despre originile lemuriene (civilizatia MU) ale acestora.
In prezent, Huna este catalogata ca traditie psiho-spirituala, samanica, iar invataturile sale sunt accesibile omului contemporan intr-un mod facil.
Centrata in Aici si Acum, Huna dezvolta intelegerea ca fiecare dintre noi creaza o experienta personala a realitatii prin credinte, atitudini, asteptari, judecati, sentimente, dar si prin actiuni. Schimbarea modului predominant de gandire modifica propria lume si interactiunile cu Universul; noi suntem cocreatori impreuna cu Universul insusi.
Fara a fi o religie, Huna ofera un model profund de functionare a Universului si o viziune fondata in iubire, prin care Omenirea, Natura si Divinul sunt parti armonioase ale comunitatii cosmice.

MAIESTRIA DE SINE se poate rezuma astfel in Huna: “Nu exista nici o putere in afara ta pentru ca puterea lui Dumnezeu, Universul, lucreaza prin tine in viata ta. Tu esti canalul activ, mai mult sau mai putin constient, al acestei puteri, alegerile tale si deciziile tale doar o directioneaza. Nimeni nu poate avea putere asupra ta sau asupra destinului tau, daca nu il lasi s-o faca”.

PRACTICA Huna aduce rezultate in dezvoltarea personala, o mai mare fericire, armonie, intelepciune, capacitatea de a influenta pozitiv destinul, manifestarea abundentei si a proiectelor, asistarea suportiva a semenilor in situatii dificile.
Alte BENEFICII: 
-curatare si echilibrare energetica;
-stimularea refacerii starii de sanatate si vitalitate fizica;
-prevenirea imbolnavirilor;
-vindecarea sistemului de convingeri;
-armonie mentala, claritate in gandire si decizii, creativitate;
-vindecare emotionala, optimism si pofta de viata;
-cunoastere autentica a dorintelor, asteptarilor, motivatiilor propriei persoane, cat si ale acelora cu care relationam;
-imbunatatirea relatiilor interpersonale, gestionarea situatiilor conflictuale;
-repararea prejudiciilor;
-interpretarea mesajelor transmise de catre Inteligenta Superioara/ Sinele Superior in timpul visului si stare lucida;
-cresterea vibratiei si a constiintei spirituale;
-optimizarea energetica a alimentatiei. 

CONTINUT: Scurta prezentare teoretica. Conectare. Practica - lucru efectiv cu 26 instrumente. Se vor invata exercitii de respiratie, scurte meditatii, terapie energetica individuala si lucrand cu alta persoana; prin insusirea in mod corect, acestea pot fi utilizate in practica personala si pentru altii, in diverse situatii, precum si la distanta. 

DURATA: doua zile, estimativ 18 ore. Din septembrie 2015, la insistentele claselor anterioare si pentru o asimilare mai gratioasa, cursul NU se mai desfasoara intr-o singura zi prelungita intensiv si coplesitoare sub aspectul timpului. 

*NOTA: 
Seminarul contine surplus unic de explicatii practice si teoretice.
Ca teolog si consilier psihologic, marturisesc ca am regasit in Huna esenta pura a ortodoxiei (a nu se citi "religia ortodoxa") si invataturile lui Carl Gustav Jung. Aceste precizari sunt utile pentru cursanti, ajutandu-i sa integreze constientizarea ca intreaga creatie este interconectata, ca noi suntem partasi la Unimea Fiintei Divine.