marți, 5 august 2014

Mărturie

In urma cu vreo doua saptamani ma tot gandeam ca as merge la un curs, insa nu imi faceam mari sperante ca voi ajunge pe undeva in aceasta vara.
La cateva zile citesc o postare pe facebook despre un workshop Huna, stiam ca am mai avut la un moment dat niste informatii despre aceasta energie, dar nu imi aminteam unde/ce/cum, prezentarea era interesanta, insa am trecut mai departe. Apoi, spre marea mea surprindere si foarte repede, au mai aparut invitatii la alte doua evenimente; dar am ales cu sufletul cursul despre Huna si nu regret.
Acest workshop este foarte practic si aspectul acesta mi-a placut cel mai mult. Am plecat acasa cu “lectiile” invatate si cu un material consistent pentru aplicatii practice. Am experimentat foarte mult si am fost foarte suprinsa de felul in care lucreaza aceasta energie, de felul in care eu am reusit sa ma conectez la ea si la grup, de tot ce am trait in acele 10 ore.
Pentru mine ziua de 26 iulie a fost o zi a BUCURIEI. Am intalnit persoane frumoase din multe puncte de vedere si am inteles ca daca iau lucrurile mult prea in serios nu ajung la nici un rezultat si ca totul se poate rezolva si daca ne jucam, asa cum a dorit Sinele Meu Superior. Si m-am jucat!
Recomand tuturor acest workshop, Mirela este o persoana speciala cu daruri speciale, asa cum este si energia Huna.
Elena Nastase, iulie 2014