marți, 29 octombrie 2013

Mărturie

Buna, Mirela! As vrea sa impartasesc despre cateva din aspectele benefice ale seminarului Huna din luna mai 2013, pe care cu atata dragoste, inspiratie, lumina l-ai sustinut.
Mi-a placut faptul ca am primit raspunsuri la toate intrebarile pe care le-am pus, chiar si la cele care pe care doar le-am gandit.
Meditatiile ghidate de tine au fost putin spus minunate, am primit niste informatii din lumea mea interioara despre care, in acel moment am crezut, sincer, ca sunt doar in imaginatia mea. In cateva zile am inteles ca acele informatii fac parte din realitate, caci au fost accesate si relatate de alte persoane cunoscute mie, care au meditat pentru vindecarea Pamantului si ca, de asemenea, sunt folositoare pentru vindecarea, armonizarea corpului.
Cu instrumentele, tehnicile oferite de acest sistem am constatat ca se poate lucra chiar daca nu ai foarte mult timp la dispozitie, dar eficienta lor este surprinzator de buna.
Acest seminar m-a ajutat sa vad mai clar cine sunt, sa am mai multa incredere in mine, mai multa iubire, acceptare, pace, detasare.
Multumesc Sinelui meu Superior si Sinelui tau Superior ca ne-a adus impreuna sa traim aceasta experienta inaltatoare pentru toate structurile noastre. Iti multumesc, Mirela! Ii multumesc lui Dumnezeu! 
I.I., mai 2013,  Buzau