joi, 28 iulie 2016

2 august 2016, iertarea.

2 august 2016, chemare de alaturare la puterea pacii- la ora 2p.m.(ora locala): The Moment of Calm- A Global Forgiveness Moment.

Fiecare traditie spirituala apreciaza iertarea ca o practica de vindecare si datatoare de viata.
In prezent, umanitatea se confrunta cu provocari la nivel planetar care necesita implicarea iertarii si deschiderea unui nou capitol directionat catre schimbari constructive, cu beneficii simultane atat la nivel individual, cat si comunitar.

Oricine poate participa la aceasta initiativa mondiala: timp de 2 minute la ora 2p.m.(ora locala), prin pastrarea tacerii, simpla observare a trairilor interioare si iertarea cuiva care i-a produs suferinta.

Poate fi extrem de greu sa te ierti pe tine insuti sau sa ierti pe cineva care te-a ranit profund. Atat de multa furie si violenta sunt dezlantuite pe scena lumii.
Iertarea este o cheie care aduce transformare si responsabilitate. Puterea iertarii poate uni intreaga lume si crea pacea mondiala. 

 


*in 2015, Moment of Calm a primit un sprijin extraordinar si entuziasm de la persoane din toate categoriile sociale: peste 13,3 milioane de oameni din intreaga lume, inclusiv Maroc, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Spania, Statele Unite ale Americii, India, Singapore, America de Sud, Africa de Sud, China si Taiwan.
*in 2016, evenimentul este promovat de catre Unify, Project Forgive, Project Happiness, Love Peace and Harmony, Worldwide Forgiveness Alliance, The Path of Forgiveness, The Forgiveness Movement, Peace Within is World Peace, IDF, Infinite Love, Yogaville.

Traducere si adaptare: Mirela Ceaus