joi, 5 iulie 2018

Recunostinta pentru elementul Apa ❤

Data: a 11-a zi a fiecarei luni.
Ora: oricand, preferabil la pranz (12:00) pentru sincronizare la nivel mondial.
Locatia: in inima fiecaruia.
Continut:
*rugaciuni si recunostinta pentru elementul Apa, lauda si reinnoirea devotiunii catre Divinitate;
**rugaciuni, meditatii pentru Pacea Mondiala (a se reciti https://hunalove.blogspot.ro/2017/03/apa-planetara.html);
***transmisii energetice asa cum am invatat la cursuri.
In toate stadiile ei, Apa este necesara vietii pe Terra.
Datorita actiunilor umane, ecosistemul planetar se modifica punand in pericol Viata pe planeta, atat pe termen scurt, cat si in viitorul indepartat:
Defrisarile masive si emisiile de CO2 produse prin industria combustibililor fosili au repercursiuni nefavorabile asupra stratului de ozon, determinand dispersia vaporilor de apa la nivelul atmosferei si modificari climatologice.
Precipitatiile (ploaie, zapada) sunt pe alocuri deficitare ori dimpotriva, abundente; gheata polara se topeste eliberand metanul din permafrost; gradul de poluare al raurilor, marilor si oceanelor este tot mai ridicat si din cauza deseurilor deversate.
 *
Totodata, corpul uman este format din molecule de apa in proportie de 99%, iar ca volum 75%.
Cercetarile concretizate in teoria "Memoria apei" a Dr.Masaru Emoto (1943-2014) evidentiaza importanta apei prin conexiunea profunda a acesteia cu puterea constiintei umane: apa inregistreaza, pastreaza si transmite toata informatia-vibratia.
Sunt binecunoscute in mass-media studiile realizate de catre Dr. Emoto privind influenta directa a emotiilor asupra moleculelor de apa din fizicul uman.
Dupa cutremurul din Japonia produs la 11 martie 2011, mii de oameni au raspuns chemarii Dr. Emoto de a organiza Ceremonia Apei pentru Pace pe Pamant, in fiecare luna pe data de 11, la ora locala a pranzului. Evenimentul continua si astazi prin grija www.MYHADO.com .