miercuri, 21 octombrie 2015

Mărturie

Mi-a trebuit mult sa integrez darurile si harurile primite acum 10 zile :) 
Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns pe aceasta Cale, la cursul Huna, la cel mai bun moment pentru mine, cand am timp sa lucrez cu mine si am rabdare. Mirela este unul dintre oamenii, rari azi, care iti ofera tot ceea stie si ne face sa crestem cu Tot si toate. 
Cursul a fost o experienta de sarbatoare absoluta, a fost o chemare, o intrebare, o incercare si un raspuns la toate intrebarile mele. Raspunsurile le-am primit la un nivel pe care nu il pot reda in cuvinte, ele sporesc in mine, ma simt ca un copil bucuros de toate. Drumul pe care il deschide in mine e un drum lung, insotitorul si bucuria calatoririi alaturi de Mirela au fost magice. Efectul acestei intalniri va incolti cu veselie pe calea mea si a celor din jurul meu si sunt sigura ca va rodi mai bogat in lumea mea, a noastra. Am primit darul inestimabil - Huna,  pe care il voi folosi ca pe o comoara interioara nepretuita.
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru timpul perfect in care noi ne-am gasit si se potriveste ceea ce am citit undeva:"Cand doi oameni se intalnesc cu adevarat, este mare sarbatoare. Sarbatoare pe pamant si sarbatoare in cer. Iata de unde se cuvine sa inceapa si sa se sfarseasca toata invatatura noastra". Despre o astfel de intalnire e vorba cand ajungeti la acest curs, dincolo de cuvinte, cu inima deschisa, sufletul curat si lumina adevarata pe cale.
Soare in toate! 
Carmen Balan, octombrie 2015